Nervöst....

Underbara Indra
Just nu är det nervöst, ska till Karlstad på Hundutställning. Av nån konstig anledning blir jag alltid så väldigt nervös..vet inte hur jag ska hantera det, men min kära vän Annica har lovat följa med så det blir nog bra i slutänden ändå.
Ni kanske kan skänka mig och alla andra utställare en liten tanke om Ni kommer ihåg ;-) .
På söndag ska det ske... jag återkommer med en längre blogg om resultatet och mina upplevelser, hoppas också att jag kan få till lite bilder, min mobil som jag tagit bilder med förut är tyvärr inte användbar då jag glömt min laddare hos min son i Åsbro, så jag ska försöka ta med en gammal mobil...få se om det blir nått...
Ha det nu skönt över helgen!!!!

Indras upplevelser

Idag var en underbar dag, igen. Sol och bad..ja bad för Indra, som upptäckte att solen smält isen från sjön vi går till ibland. Ni skulle sett blicken.....jag kommer.....KOMMER..VATTEN...vatten,,bara vatten....underbara vatten,, man kan vada, simma, dricka..och...


..skvätta ner dem som inte var med om det sköna..he he he..sen kan man....sätta knut på benen när man värmer sig med att brotta ner en död pinne!!! Men de är också kul att gå på upptäcktsfärd med kompisen Tuss..


Ja i det hela taget hinner man med mycket på en promenad, bara man tar sig tid att njuta, Sen hann vi faktiskt med att hälsa på hos Annica o. Torgny..men Ni vet ju att våran matte bara har ögon för oss, så hon tog bilder på oss i vår fina ( om den vore ren ) bil.


Ja de var allt för nu, hoppas Ni trivdes med vår lilla tur!!!

Tuss tänker till

De är väldigt tröttsamt att vänta på att matte ska bli klar med sina tossor...
.
...hur lång tid ska de egentligen ta????...måste ändra läge lite...kanske höja huvudet en aning...
....och så händer det...tossorna klara, nu säger matte att vi ska åka och posta dem.
.
hoppas verkligen vi få få ut i skogen en tur under den färden.!!!
Till Er som undrar hur det gick... Vi kom ut i skogen och matte glömde inte bort att posta tossorna som nu är på väg till Lammhult!
Voff på Er alla!!!

Våren sliter

Ja våren verkligen sliter i en, jag tror aldrig jag varit så trött en vår som jag är idag.
Men det är i alla fall underbart att vår och sommar är på väg.
Hundarna njuter nu när snön smälter och de kan rusa runt i mossbeläggd skog. Indra min Kuvazs njuter också av att isen börjar smälta på sjön, nu kan hon plaska i kanterna så de skvätter som bara den.
Tuss, Pulin har kommit på att hon kan sprätta mossa långt och högt, och de är ju faktiskt roligt när matte hoppar baklänges för att inte få all mossa på sig. ;-))
När det gäller handarbete så har jag virkat tre par rosa ( aprikos ) färgade babyconverse i helgen, de ska skickas i morgon.
Känns skönt när man klarar några uppgifter.
nu följer ett par bilder på conversen.
Kram till Er!!

Full av aktivitet

Det här har varit en dag full av aktivitet, dels har jag förstås virkat Babyconverse och varit ute med hundarna i skogen. En underbar vårdag idag med!
Har räknat som en galning och samlat några som ska handla hundfoder ihop, så blir priset resonabelt, hoppas nu hundarna också trivs med fodret...( Appetit..som jag beställer från Csigoras hundbutik på nätet )..en butik jag varmt kan rekomendera för Er med hund.
I skrivande stund befinner jag mig i Fellingsbro hos min far...förenar nytta med nöje..sitter och virkar och pratar med pappsen...vilket som är nytta och vilket som är nöje är upp till var och en att tänka ut.
Senaste paret converse som blev färdiga var dessa i svart på vitt.
Godnatt folket...snarka lugnt!!!

Nya färger i lager

Har nu fått hem dessa färger till Baby conversen, bottenfärg är ju vit, sen virkar jag upp i olika mönsterfärg:
Röd, Aprikos, Blå, Orange,Grön, Svart, Grön multi. Svart multi.
Beställ gärna...kostar 80:- paret, att skicka ett par i brev kostar ca 12:- så det tillkommer.
Tid att virka upp ett par ca 2 dagar.
Storlekar att välja mellan är 8 cm, 9 cm, 10 cm, och det är foten mätt från häl till tå, de minsta är till nyfödd. sen beror de ju på hur stor babyn är.
garn till conversen, just nu hemma
Här nedanför min senaste beställning: Grön multi
i grön multi
Just nu blir de inte mer än så här.
Önskar alla en underbar vår =))

Valio

Har provat Valios Olo-produkter de är jättegoda!!! har ni möjlighet så prova dem!!
Ett extra plus var att de är laktosfria =))
valio-olo@posterous.com

Underbara vår

Ja nu är det vår!! svårt att besluta om man ska njuta av den eller ta itu med allt som dyker upp i vårsolen...eller dyker fram....som allt damm...som smutsiga fönster...etc.etc.
Har i alla fall njutit en promenad med mina flickor på fyra ben, oj va de njuter av all gegga som bara sprutar när man springer igenom med full galopp, kan bara inte låta bli att dra på smilbanden lite.
Här kommer en bild på Tuss medan hon var vit, nu i denna stund har hon en odefenierbar kulör av grått, brunt och ja allt vad lera och gegga innebär. Det blir en tur i badrummet lite senare, nu ska jag njuta av lite skidor på TV:n. + lite handarbete.
Ha de gott alla i vårens sken =)

Den glade virkaren

Ja nu har den första beställningen blivit klar, resultat: Baby Converse i svart multi.
Ganska söta faktiskt om jag får säga de själv ;)
multi svart
De här paret ska till Gävle på fredag, hoppas de blir omtyckta.
För övrigt har jag hunnit med att tömma ett förråd, nu ska jag bara fylla det igen, vilket inte kommer bli något problem, problemet blir att inte slänga in allt huller om buller, jag vill ju virka.......inte städa..
Lägger in en bild till på conversen och säger ..Ha de gott kära vänner!!!

Baby Coverse. del 2

Här kommer nu den färdiga produkten som jag utlovade i gårdagens blogg.
Babyconversen är färdigvirkade!!! Visst är de söta?? Nu ska jag börja med min första beställning, ska bli klart till helgen då min son och svärdotter ska ha dem med sig som present till en nyfödd baby,,,ja bebisar brukar ju vara nyfödda i och för sig.... tipps till fler???? Virkar gärna upp några som sagt i förra bloggen, nu ser NI ju hur söta de är....och fler färger går att ordna..hör bara av er till min mailadress annesvejstrup@hotmail.com eller skriv ett inlägg härunder med namn och tel.nr. så hör jag av mig.
Kramar till Er alla..nu fortsätter jag med handarbete ;9

Den färdiga Conersen

Baby Coverse

Botten på Coversen

Har börjat tillverka Baby Converse, här är botten virkad.......

Så har vi fått på skaft

...Och här har jag fått på lite skaft.

Här med vit kant, och en partner

Här har det kommit på en vit kant, och så har den stackarn fått en partner, som ni vet så har vi ju två fötter så jag tänkte det var lämpligt med två små skor till bebisarna också.
Mer om detta kommer när jag nått längre...
... är det nån som är intresserad i små baby tossor?? kan virka upp åt Er om Ni bara säger vilka färger ni vill ha, har tänkt ta 80:- paret + frakt... men som sagt Ni får ju se hur dessa ser ut senare..ev. i morgon.
Nu ska jag forsätta virka..gokväll på Er ;))


Bella

Bella, Esbens lilla boston tik, i full färd att mala sönder ett märgben. Hittade dessa bilder i min mobil som jag ärvt efter Esben. Kvaliten på bilderna är inte i topp, som vanligt när man tar med mobilen, men bortsett från det är de lite gulliga i alla fall, titta och njut, jag återkommer senare med mer...när...jag kommer på nått att skriva om.
Ha de ;-))
Bella med tuggben

RSS 2.0