Mera Reklam

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=305799&URL=http://youtu.be/j-4is_nSty0

Ett youtub klipp om förra inslaget i min blogg


reklam

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=305799&URL=http://dl.dropbox.com/u/7739069/smartson/MyMoment.jpg

prova testa ovanstående länk

Bella the beauty

glömde att nedanstående länk skulle infogas också

http://newsletter.smartson.se/t.aspx?S=1&ID=1173&NL=197&N=1131&SI=305799&URL=http://smartsontestpilot.se/mymoment/bli-testpilot/


Tävlingsdags

Ja nu är dags igenför en utställning för Indra.Indra

Denna gång i Eskilstuna den 2 Juni på Vilsta camping. Ni som känner för det kunde komma och heja på henne.
Jag ska dock inte springa med henne själv då mitt självförtroende har fått sig några knäppar på näsan, önskar jag kunde vara som många andra, skaka av sig allt och gå vidare. Men inte jag inte, jag sätter mig ner och ältar allt jag gör fel, ja och då går ju allt fel om igen nästa gång, en självuppfyllande profetia som det så vackert heter.

.Beautiful Indra

Jag borde ju ha förtroendet på att Indra nästan visar sig själv för så som de flesta Kuvazser är hon ju otroligt vacker....tycker i alla fall jag ;-)Jag har fått löfte om att Christina ska visa henne, så nu Ni, nu blir det andra bullar, Christina är ju van hundägare, och hon har otroligt bra handlag med hundar.
Så väl mött på Vilsta Camping i Eskilstuna den 2:a Juni. Kram på Er!!!

Vårbruk

Mysplatsen

Nu är de dags att försöka få nått litet i jorden...ja man kanske skulle börjat för några veckor sedan...men men..bättre sent än aldrig, jag har satt lite krassefrö, squaschfrö och tomatfrön. 

Gräslök, Timjan och Persilja

..I rabatten planterade jag lite persilja, gräslök och timjan.... köpte billiga plantor på Lidl, också ett schansning..de kanske inte trivs utomhus, men försöka duger.

Julros???

Varför heter den rosa blomman Julros egentligen??? den blommar ju nu i maj!!! Jag förstår ingenting.

Beryl lagar rost

Annat man syssla med under soliga vårdagar är att som Beryl fixa rost på bilen.. duktig tjej jag har..är jättestolt mamma!!!!
Mer blir det inte nu, Ni får helt enkelt tåla Er till nästa gång.
Hej Leverpastej!!!


RSS 2.0