SmileVisst kan en hundmun vara vacker?? i alla fall för en hundfanatiker som mig. Önskar jag hade en kamera som jag kunde ta lite mer detaljerade bilder med...och tur att hundarna ännu inte tröttnat på att de blixtrar omkring dem hela tiden.
Hur har eran dag varit? Min har innehållit promenad i ett vårfint solväder, tyvärr så upptäckte jag och min far att våra bin troligen dött i vinter, vi är ej helt säkra men det ser så ut, inga som flyger fast solen värmer så gott.
Å andra sidan slipper vi ju att ta hand om dem i sommar, tar faktiskt ganska mycke tid. Men jag kommer att sakna honungen, får se om jag startar upp nått senare i livet men nu blir det nog att bara traska vidare, jag har ju hundutställningar på mitt schema i sommar, ska åka på så många som ekonomin tillåter. Den första på agendan är i Karlstad den 1:a april..och Nej..det är inget skämt!
Nu ska jag fundera på vad det blir till middag??...omelett kanske???
Ha en skön kväll!

Pulibus

Puli i snöbus
Ja då är man hemma igen efter en vecka hos min far. Borta bra men hemma bäst!!! Jag älskar verkligen komma innom mina fyra väggar. Tuss o Indra njuter också av att ha sina egna saker omkring sig. Varit ute med vovvarna...Tuss njuter nu när hon har lite tjockare päls, och kan busa runt med matte o Indra, måste bara sätta in fotot jag fick av henne med mobilen, hon är så full av liv den lilla krabaten.....ja de vill säga att jag tog bilden med mobilen och Tuss var full av liv...ha ha ha .. om ni nu trodde nått annat. Kram på Er

Stjärna


Hundbus

Esben på besök, till hundarnas stora glädje. Vilken fröjd när man får busa med husse. 
Idag hade vi en spännande tur till skogen,morfar och jag, bildörren gick i baklås, fick kliva in genom bagageluckan knöla mig fram till dörren och försöka lirka upp nått lås innifrån, bara förardörren gick upp, sen gick den i baklås igen, när vi åkte hem, vi fick fixa fram en tång från bagaget, dra upp ett lås med tången...till slut kom vi ut, skönt. Nu får man nog gå igenom alla lås med lite olja.
Hela detta spektakel var inte så skonsamt mot magen som fortfarande är lite öm efter operation.
Nu avslutar jag med lite bilder av hundar som vanligt.
Ha de gott!!
Kel m EsbenKel m EsbenNu vill Stjärna lekaHundbus Ska kanske tillägga att bilderna är från Esbens bus med Hundarna

Ont i magen

Just nu är de verkligen knepigt med orken, ibland har jag så ont att jag inte orkar röra på min lekamen, sen ibland så funkar det alldeles utmärkt. Då tar man i alldeles för mycke för att komma ikapp det man inte orkat med innan, ja då får man ju straxt jätte ont igen...så är cirkusen igång igen.
Nu har jag dock lovat min kirurg att inte överanstränga magmusklerna...fel..jag får inte anstränga musklerna alls, ska typ rulla försiktigt ur sängen på morgonen utan att spänna magen, försök de ni om ni kan, det är inte lätt. max lyft för övrigt = 1 l. mjölk...så nu har jag parkerat mig och mina kära vovvar hos min 83 åriga pappa, så får han ta hand om lilla mig några dygn.
Idag fick min far lyfta min Puli, Tuss, i och ur badkaret, så jag fick ge henne en liten tvätt. Hon blev jätteglad =)! Sen låg hon i soffan och torka under en filt. (ska försöka infoga en bild)
Nu är klockan sen och jag ska försöka stänga ögonlocken några timmar.
Sov Sött!! Nybadad och torkande i soffan

Indra i solnedgång


Lite bilder från våra promenader i vinterland

Vad hittar du för nåttKom o busaJag gillar också snömera snösnölekIndra älskar snö

Livets under

Ligger i soffan och njuter av att höra mina älsklingar tugga på var sitt stort köttben. Man mår kungligt när hundarna är nöjda.
Själv är jag nyopererad i magen, fått en nätplatta inopererad som skydd för att inte musklerna ska reva upp sig under naveln. Snacka om att det är jobbigt att spänna magmusklerna nu, de få man har vill säga, är ju ingen atlet precis.
medan jag var på operationsbordet var mina hundar hos min far, så idag hämtade jag hem dem, underbart, saknat dem så.
Nu ska vi njuta av varandras sällskap, sköt om Er alla där ni är i livets ström!!

Tuss puss


Vackra Indra


Indra o Tuss


Hundbilder


Pulvazstindra.blogg.se

Hej.
Jag kommer att blogga lite om mig och mitt liv med mina hundar, Pulin Tuss och Kuvazsen Indra. Ni med bra fantasi kan se det i mitt bloggnamn.
Själv är jag sjukpensionär med både fibromyalgi och artros i ryggen, ja fibron har jag i hela kroppen, artrosen i ryggen.
Mina hundar Indra en Kuvazs som strax är två år och som jag ska försöka ställa ut så mycke som möjligt. Första gången jag ställde ut henne fick hon reserv cert. ganskabra tycker jag då både hon och jag är ovana med att springa i ringen.
Tuss är snart fem år och av rasen Puli som jag har tagit hand om efter många konstiga turer som jag inte känner till så väl att jag vill skriva om dem, men hon är en underbar liten varelse som ger mig mycke glädje tillsammans med Indra.
Kommer att lägga ut bilder så fort jag lär mig denna sida. Kram till alla som orkar läsa så här långt, och en massa kramar till Er som också vill dela sidan!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0